כאבי גב

דיון מתוך פורום  פילאטיס

09/11/2007 | 19:26 | מאת: דוד

שלום רציתי להיייעץ לגבי אדם צעיר מעל גיל 30 שיש לו כאבים בגב התחתון רק בישיבה בעיקר בישיבה בזמן נהיגה ואחר כך בזמן הליכה זה משתפר ועובר לחלוטין.זה נמשך כבר שנה?מה לדעתם הבעיה? דלקתית? מכנית?מה זה אומר שהכא מופיע רק בישיבה כבר שנה? מה צריך לעשות מלבד פנייה לאורטופד?

12/11/2007 | 22:59 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך, ראשית, כן, גש לאורטופד. שנית,מה קרה לפני שנה שמאז יש כאב? איזו תנועה התרחשה? איזה אירוע? לדעתי הנושא יכול להיפתר באופן יחסי די בקלות ע"י בדיקה קלינית וממצה של אורתופד או בקליניקה ע"י פיזיותרפיסט/ית... מסיפור המקרה שתיארת... יש סיכוי להחלמה טובה ולשיפור ניכר במצבו. בהצלחה ליאור

13/11/2007 | 00:39 | מאת: דוד

אוקי,אמרו לי שזה יכולה להיות בעיה של דיסק?בעיה מכנית? מה הכוונה? מה זה אומר אם לא קרה שום ארוע/תנועה או לחילופין הוא לא זוכר?פשוט התחיל כאב בזמן נהיגה שהפך לחבר טוב שלו שלא עוזב. מה עושים?

19/10/2008 | 19:02 | מאת: אילנה

אני בת 29 כ10 חודשים לאחר ניתוח גב בעקבות פריצת דיסק גדולה מאד בחוליות L4-L5. חודשיים לאחר הניתוח הייתה לי שוב פריצת דיסק במקום הניתוח. הייתי מבצעת פיזיוטרפיה אחת לשבועיים ופעמיים בשבוע שוחה ועוד פעמיים פילטיס אך עדיין הייתי  חיה ברמה יומית בכאבים ונ-מ-א-ס לי!!! עד שידיד טוב שלי המליץ לי על מזרן אורטופדי בריאותי והסכים להלוות לי אותו לתקופה של חודשיים ואני חייבת לציין שהשיפור היה מדהים לא האמנתי כמה המזרון חשוב ומועיל לבעיות הגב לפי מה שהבנתי המזרן הזה בנוי כך שהוא עונה על כל צורך של כל חלק הכי קטן בגוף הוא עשוי מחומר שנקרא ויתלטי ופשוט לא להאמין איך שזה עזר לי אם תירצה אני אשמח להלוות לך את המזרן כדי שתבין כמה זה מדהים בהתחלה הייתי פסימית ולא נראה לי הגיוני שמזרן יעזור אחרי כל כך הרבה נסיונות לפיתרון אבל אחרי שניסיתי הבנתי שמצאתי את הפיתרון - צריך לנסות כדי להבין בברכה אילנה   [email protected]

מנהל פורום פילאטיס