חזרה לפעילות לאחר שבר בבסיס הבוהן

דיון מתוך פורום  פילאטיס

18/10/2007 | 18:25 | מאת: אסנת

הי ליאור לפני שבועיים וחצי מעדתי ושברתי את בסיס הבוהן. לאחר קיבוע של שבוע אני מנסה לחזור לתיפקוד רגיל אלא שהליכה או עמידה ממושכת גורמת לכאבים ולנפיחות. קשה לי "להיגמל" מתרגול פילאטיס אז אני מתרגלת בישיבה ושכיבה בבית. שאלתי: האם כדאי לחזור לפעילות רגילה או לחכות. (כמה זמן?) תודה ולהתראות בקנטרי גן עברון אסנת

19/10/2007 | 22:27 | מאת: ליאור שניאור

שבת שלום אסנת, מה שלומך ( חוץ מהבוהן) :)) אז ככה, הבעיה בבוהן שעד כמה שהיא נראית אולי רק אחת מ5 האצבעות בכף הרגל, התפקיד של בהליכה נורמלית הוא קריטי, ולכן מאוד ייתכן שהליכה ועמידה ממושכת גורמים לך לכאבים מרובים. אין ספק שעלייך לתרגל נשיאת משקל על כף הרגל אך לא בתנוחות כמו עמידה והליכה אלא בתנוחות שכיבה וכו, ישנם תרגילי פילאטיס מאוד חביבים לתרגול של נשיאת משקל על כף הרגל מבלי שעומדים. כן, עלייך לחזור לפעילות אך בהדרגה כאשר הכאבים שלך מסמנים לך את הגבול, מתי להפסיק להתאמן ומתי להמשיך.כמו כן לאחר תרגול ניתן להניח קרח כעל כף הרגל בכדי להרגיע את המקום. בנוסף, מכייון שאנחנו נפגשים בקאנטרי, תיגשי אליי לפני או אחרי השיעור ( יום חמישי או שישי) לייעוץ ונראה כיצד ניתן לעזור יותר. בתקווה שתרגישי טוב ובמהרה שבת שלום ובאמת רפואה שלמה ליאור

20/10/2007 | 08:39 | מאת: אסנת

ליאור תודה על התשובה המפורטת. להתראות אסנת

מנהל פורום פילאטיס