טורטיקולס

דיון מתוך פורום  פילאטיס

17/10/2007 | 00:28 | מאת: יניב

שלום, יש לבן זוג של ידידה שלי שהוא בן 27 טורטיקולס מלידה והוא לא יכול לסובב את הראש לצצדים וגם למטה כלומר להביא את הראש לחזה וההפך אחורה.רציתי להבין מה בדיוק הבעיה במצב זה כי הוא אומר שהרואים אמרו לו שאין מה לעשות בכלל וזה מה יש! הם אומרים שזה לא שריר. תוכל להסביר לי?

19/10/2007 | 22:22 | מאת: ליאור שניאור

שלום יניב, אני מפנה אותך לקישור בנושא בכדי שתוכל לקרוא יותר ולהעמיק את ידיעותיך. שבת שלום ליאור http://www.emedicine.com/emerg/topic597.htm

מנהל פורום פילאטיס