עזרה

דיון מתוך פורום  פילאטיס

09/10/2007 | 03:32 | מאת: מירי

אני הולכת 4 פעמים בשבוע 4 ק"מ ובכף רגל שמאל האצבע ליד האצבע הקטנה שורפת וכואבת לי, מה זה יכול להיות? אודה אם תענו לי על תשובתי. בתודה אילנה אני בת 53 ויש לי גם פריצת דיסק בעמוד שדרה מותני

12/10/2007 | 23:01 | מאת: ליאור שניאור

שלום אילנה, מעניין שאת קושרת את הכאבים באצבע הקטנה לפריצת הדיסק בגב התחתון, האם הכאב בשני אזורים אלו מתרחש בו זמנית? הדבר הפשוט ביותר שהנך צריכה לבצע זה לגשת בהקדם לרופא בכדי שיבדוק את האצבע שלך, נכון היא קטנה אבל זה לא אומר שלא מגיע לה יחס :)) שבת שלום ליאור

מנהל פורום פילאטיס