לגבי קורס מדריכים

דיון מתוך פורום  פילאטיס

20/08/2007 | 05:22 | מאת: רן

רציתי לדעת איפה היית ממליץ להרשם לקורס מדריכי פילאטיס ואיזו השכלה נחוצה בשביל זה ? הם צריך להיות בוגרי וינגייט ? הם צריך תעודת בגרות ? וכו . תודה מראש רן

31/08/2007 | 23:34 | מאת: ליאור שניאור

שלום רן, לקורס מדריכי פילאטיס אפשר להירשם במקומות שונים כמו דליה מנטבר, דרור רז, סטודיו בי ועוד... לצערי אין דרישת בסיס ( תנאים מקדימים) לעניין השכלתו של מדריך/מדריכת הפילאטיס כך שכל דכפין וכל בעל מזומנים יכול ללמוד ולהיהפך מדריך פילאטיס.אין צורך להיות בוגר וינגייט, שוב,לצערי. ליאור

11/09/2007 | 18:40 | מאת: היי ליאור

אני הבנתי שיש כמה דרגות של השכלה בפילאטיס . האם זה נכון ? תודה על התשובות . רן

מנהל פורום פילאטיס