הרניה

דיון מתוך פורום  פילאטיס

30/07/2007 | 05:17 | מאת: יוסי

שלום רציתי לדעת האם יש טיפול פיזיותרפי לאחר ניתוח בקע במפשעה, בזמן אשפוז בבית חולים בכירורגיה והאם יש שיקום לאחר מכן?יש לציין שבנתיים ההחלמה טובה אבל אמרו לי שכדי לתקן את הבקע צריך לחתוך את העור והשרירים בבטן?האם צריך פיזיותרפיה אחר כך? אשמח אם תבהיר את הנושא.תודה רבה

02/08/2007 | 23:25 | מאת: ליאור שניאור

שלום לך, יש בשאלתך המון שאלות חבויות כמו : האם כל בקע מנתחים? לעניות דעתי,לא. בכל אופן, אינני מכיר שיקום פיזיותרפי לאחר בקע ועליך לפנות לפורום פיזיותרפיה לאמיר כהן שמנהל פורום זה. בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס