שאלות של מתחילים...

דיון מתוך פורום  פילאטיס

16/07/2007 | 23:12 | מאת: יפה

היי, אני רוצה להתחיל ללמוד פילאטיס, ויש לי כמה שאלות: 1. האם יש עדיפות לפילאטיס מזרן למתחילים או שאין הבדל? 2. מחפשת מקום איכותי ( אבל לא יקר מדי... ) באיזור הדר יוסף/נאות אפקה בת"א. האם יש לכם המלצות? 3. שוטטתי קצת באינטרנט והגעתי לאתר של דניאלה מלאך שעובדת בשיטת סטוט פילאטיס. מישהו שמע המלצות עליה / על השיטה? המון תודה!

19/07/2007 | 13:14 | מאת: ליאור שניאור

יפה שלום, 1- אין עדיפות, העיקר שתתאמני בשיטה הזו :) 2- נסי את בתי הספר של דרור רז או דליה מנטבר או סטודיו בי 3- שיטת סטוט נפלאה, וכך גם דניאלה מלאך! תתחילי ותהני בהצלחה ליאור

מנהל פורום פילאטיס