ציפורניים חודרניות לתינוק מאז שנולד

דיון מתוך פורום  פילאטיס

20/06/2018 | 09:57 | מאת: בת אל

שלום רב, מה רצוי לעשות כאשר באופן קבוע לתינוק מאז שנולד הבוהן ברגל מתאדמת כתוצאה מהדרך בה צומת הציפורן? רופא המשפחה ממליץ על שטיפות במהלך היום.

היי , מה שאני ממליצה מנסיון במקרה כזה זה לשנות את צורת חיתוך הציפורן , כלומר לא להשאיר שפיצים לצידי הציפורן אלא לחתוך בצורה ישרה ולא עד העור אלא להשאיר מעט ציפורן , כך שלמעשה נמנע צמיחת הציפורן לתוך העור , כמובן ששטיפה והגיינה חשובים ביותר , ניתן להיעזר גם בשמן זרעי ענבים לריכוך האיזור , פשוט למרוח מעט שמן ענבים בבוקר ולפני השינה . בהצלחה

21/06/2018 | 11:50 | מאת: בת אל

פרט חשוב לציון הוא כי כך הוא נולד, כלומר לא נעשתה כל גזירה מלכתחילה והציפורן פשוט גודלת כביכול לתוך העור. האם כדאי לראות פדיאטור מומחה ואם כן בירושלים על מי מומלץ?

מנהל פורום פילאטיס