מה עדיף רצפה או מכשירים

דיון מתוך פורום  פילאטיס

04/06/2018 | 21:25 | מאת: עדי

שלום. בן 43,לי יש בקע בגב תחתון L1-S1 ,וכאבים בשכמות וצוואר. רציתי לדעת אם מה עדיף להתחיל פילאטיס מכשירים או רצפה? בברכה

היי , במקרה שלך בפילאטיס מכשירים יש תמיכה מעולה לגב , בעבודה נכונה ניתן דרך האימון לחזק את מערכת השרירים התומכים בגב ולאפשר תנועתיות טובה יותר ולהפחית משמעותית את הכאב, עם זאת במידה ואתה נכנס לאימון פילאטיס מזרן , חייבים להיות קשובים לגוף , גם כאן בעבודה נכונה ניתן להרגיש שיפור. לסיכום עדיף מכשירים לפחות לתחילת הדרך, בהצלחה

מנהל פורום פילאטיס