לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/05/2010 | 21:54 | מאת: דנה

לפני כשנה וחודשיים עברתי תאונה וברך שמאל ניפגעה, לאחר בדיקות לא נמצא שיש שבר, אולי דלקת. אף רופא לא נותן לי תשובה מדויקת, הברך כואבת בישיבה ובהליכה כאשר הכאב בא והולך. עדיין יש לי סימנים כחולים מהמכה. שאלתי היא האם יש אפשרות שיש לי פגיעה לטווח ארוך ואיך אני בודקת זאת לעומק אשמח אם תפנה אותי לגורם רלוונטי. ***ביצעתי כבר אולטרסאונד, מיפוי וצילום לא נמצא שבר רק דיווח על פוסטראומטי. תודה.

שלום דנה, אם הבעייה בברך היתה לא רצינית סביר להניח שכבר הכאבים היו חולפים. קשה לתת עצות או להפנות למטפל ללא איבחון מדוקדק. במידה ולא תמצאי פתרון אשמח לעזור את יכולה לפנות למרפאתנו ואשמח לתת יעוץ ואיבחון ללא התחייבות מצידך. בברכה אלי נחום צוות CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית