בעיה בפיקה של הברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

10/05/2010 | 20:03 | מאת: דניאל

שלום, לפני כמה ימים הייתי אצל אורטופד בעקבות חודש של כאבים בברך שמאל בעת עלייה במדרגות ובפשיטת ברך.בעקבות מאמץ של אימנוים באומנות לחימה. האורטופד בדק אותי ואמר שיש לי חוסר איזון בין השריר VM לעומת שריר ה VL.וזה גורם למשיכה של הפיקה כלפי מעלה. הוא אמר שהשריר VM חלש לעומת הVL בשני הרגליים ובמיוחד ברגל עם הכאב.הוא הפנה אותי לעשות פיזוטרפיה, תרגילים לקירוב בירך לשם חיזור השריר, שחייה ו ברכיית GENUTRAIN. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. האם אני יכול לחזור להתאמן כרגיל כמו שהתאמנתי ישר לאחר שהכאב יחלוף? 2.האם אני צריך לחבוש את הברכייה גם בזמן האימונים הרגילים שאני מתאמן באומנות הלחימה וגם בזמן האימון לחיזוק השריר ?

הי דניאל, מומלץ לחזור להתאמן בהדרגה ולראות איך הגוף מגיב. לגבי השאלה השניה רצוי להשתמש בברכיה בזמן האימונים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית