ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/05/2010 | 13:12 | מאת: חנה

שלום אני אישה קשישה הסובלת מכאבי ברכיים שינויים אוסטיאוארטוטים והיפרטרופים בולטים בכל העצמות כולל עצם פיקה משני הצדדים. רקמות רכות שהודגמ ללא ממצא משמעותי. היצרות בולטת באספקט מדיאלי של מרווח התוך פירקי דו-צדדי וגם באספקט פטלו – פמורלי מימין. אין לי סחוסים בברכיים נשחקו שאלתי בגלל שאני מאדו חוששת מניתוח לנוכח מצבי הבריאותי האם יש זריקה היכולה להקל אפילו באופן פרטי לתקופה מסויימת? ואיזה זריקה? והאם כדורים יכולים להקל אשמח לקבל המלצה של כדורים וזריקה כדי להתייעץ עם הרופא שלי? תודה

שלום חנה, לדעתי את יכולה לנסות זריקות או כדורים רק חשוב לציין שבמידה והם עוזרים ההקלה בדרך כלל זמנית. במקרה שלך הייתי ממליץ לנסות לגשת למטפל ברפואה משלימה שינסה לעזור. ברכות אלי נחום

13/05/2010 | 12:00 | מאת: חנה

שלום אזיה כדורים זריקה מומלץ להתייעץ עם הרופא משפחה להקלה בכאבים? תודה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית