שחיקת סחוס ורומטיזם (בידיים)

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

14/09/2006 | 21:10 | מאת: אתי

שלום, אבא שלי סובל משחיקת סחוס בידיים ורומיטזם וכאבים ברגליים. הוא הופנה למומחה שנתן לו את הכדור ארקוקסיה (60 מ"ג) נגד כאבים, אך למרות זאת הוא עדיין ממשיך לסבול מכאבים. נשמח אם תמליצו לנו על כדורים אחרים שיעזרו לו להקל על הכאבים ובמקביל תמליצו לנו על רופא מומחה אחר לדיעה נוספת. אשמח לשמוע תגובות

אנחנו לא ממליצים על כדורים ..ניתן לעזור לאביך בשיטת הטיפול CRT.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית