שחיקת סחוס בירך ימין -הפניה לניתוח

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/05/2010 | 09:37 | מאת: שאול

שלום רב הופנתי ע"י אורטופד לניתוח החלפת פרק בירך ימין עקב שחיקת סחוס א. האם הטיפול שלך יכול לטפל בבעיה שיש לי ב. האם יכול להיות קשר בין שחיקת הסחוס בירך לנפילה חזקה שהיתה לי לפני חצי שנה תודה

שלום שאול. בדרך כלל הטיפול שלנו עוזר לשקם את הסחוס ולמנוע ניתוח. הטיפול לא מתאים למי שהסחוס שחוק לגמרי. לגבי השאלה השניה קשה לתת תשובה מדוייקת בלי שאדע עוד נתונים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית