פרוש mri ברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

06/05/2010 | 17:02 | מאת: נוקי

רציתי לגעת מה המשמעות והפתרון הרפואי ל: בסחוס הטרוכלארי המכסה את האספקט הקדמי של הקונדיל הלטרלי מודגם פגם לכל עובי הסחוס בקוטר 2 מ"מ במשור הצדדי פנימי עם שבב סחוסי מנותק זעיר ממיטת הפגם בקוטר כ1 ס"מ (חתכים אקסיליים 39-42 סדרה 6) ללא עדות לבצקת לשדית סוב-כונדראלית בסמוך. הקרן האחורית וגוף המיניסקוס המדיאלי מודגמים קטנים וקטומים אותות חריגים ממרקמם. יתכן שינויים פוסט נתוחיים. אך לא ניתן לשלול קרעים חוזרים.

שלום נוקי, יש פתרון ללא ניתוח בשיטת CRT בשיטת זו אנו מטפלים במכשור ייחודי המחדש את תאי הסחוסים. טיפול זה מצריך בדיקות נוספות לראות האם אתה מתאים לטיפול. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית