מכה בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

02/03/2010 | 12:37 | מאת: בועז

שלום רב, לפני 10 ימים נפלתי במדרגות והברך הימנית שלי פגעה ישירות במדרגה. כתוצאה מכך יש לי שם כאב כשאני נוגע בצד הימני של הפיקה. אני מרגיש שזהו כאב "חיצוני", אך למרות זאת הוא לא עובר. מאז המכה אני ממשיך להתאמן בריצות ארוכות כדי לא לאבד את הכושר (יש לי תחרות בקרוב), אך הכאב מגביל אותי ומתחזק בריצה במישור או בירידה (כיפוף הברך מעבר לזווית מסויימת מגביר הכאב). לכן אני בינתיים מקפיד לרוץ רק בעלייה, אבל זה לא יכול להמשך כך. השאלה שלי היא האם יש משהו שניתן לעשות כעת כדי לזרז את החלמת הברך (חוץ מלהפסיק לרוץ, שזה בעייתי)? תודה רבה, בועז

שלום בועז, באמצעות איבחון וטיפול בשיטות שונות ניתן לטפל בבעייה שציינת. לעיתים על ידי טיפול בסרט הדבקה טיפולי ניתן לקבע את הפיקה ולשנות את הלחצים המופעלים על הברך. תנסה להשוות בין הפיקות ותראה האם בברך הכואבת הפקה נמצאת במצב שונה ובמידה שכן עדכן אותי ואשמח לעזור גם באמצעות הטלפון. בברכה אלי נחום-מרפאת CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית