טיפול בסחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/02/2010 | 14:23 | מאת: עופר

שלום, אני ספורטאי לשעבר שעבר ניתוח ברצועה צולבת ולאחר מכן ניתוח לטיפול בקרע במיניסקוס ובסחוס (נעשה לי ניתוח סחוסי כך שניקבו את הקרע שהיה על מנת ליצור "צלקות" שגורמות לצמיחת סחוס "חדש" - לא הסחוס שנולדתי איתו אבל, סוג מסויים של סחוס שנוצר) האם יש טיפול נוסף שיכול לעזור לי לשקם יותר טוב ובצורה יעילה יותר את הסחוס הפגוע..???? תודה על תשובתם מראש.

שלום עופר, בשיטת הטיפול CRT מטפלים ביעלות בשיקום סחוסים למעשה אנו הראשונים בארץ המטפלים בחידוש רקמת הסחוס ללא ניתוח WWW.CRT.CO.IL שבוע טוב אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית