דלקת בגידים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/02/2010 | 09:20 | מאת: מרב

היי, בעקבות כאבי ברכיים,אובחנתי כסובלת מדלקת כרונית בגידי הפיקה ו ITBS. (בנוסף התגלה מחסור ב-B12והחלתי ליטול השלמה) הופנתי לפזיותרפיה. האם יש לכך טיפול תרופתי? האם ניתן להרפא באופן מלא?

שלום מרב, ניתן לטפל בדלקת באמצעים שונים החל מטיפול שמרני וטבי ועד זריקות ותרופות. אנו במרפאת CRT לא נותנים טיפול תרופתי אלה טיפול באמעות מיכשור ייחודי המטפל בבעיה. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית