ברך נפוחה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/01/2010 | 22:56 | מאת: הילה

שלום רב! אבי בן 65 עבר לפני 4 חודשים ניתוח בברך - ארתוסקופיה, לאחרונה חלה נפיחות בברך ושאבו לו מים מהברך, אך הברך עדיין נפוחה, מה ניתן לעשות ? לתשובתך אודה .

שלום הילה, ראשית יש צורך לבדוק את סיבת הנפיחות בברך ובהתאם לממצאים לתת טיפול. ניתן לטפל באמצעות הנחת עלי כרוב וחבישת המקום במהלך הלילה פעולה זאת גורת להוצאת הנוזלים מהברך. יש לנגב את המקום מיד אם הוצאת הכרוב מהרגל. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית