האם אפשר למנוע שחיקת סחוס עתידית ?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

17/01/2010 | 12:43 | מאת: שלום

? תןדה

אפשר למנוע שחיקת סחוסים באמצעות תזונה נכונה והקפדה על אורך חיים בריא, להמנע מגוף חומצי, הקפדה על איזון השלד וחוליות הגב להמנע מספורט ועבודה שוחקת כגון קפיצה. להקפיד על ספורט מתאים ליכולת האישית במידה ויש התחלת כאב בגוף ובמפרקים להתחיל לטפל מיידית ולא להמתין עד שהמצב מחציר במידה ויש התחלת שחיקת סחוסים ניתן לטפל באמצעות שיטת CRT ולבנות את כמות רקמת הסחוס. ישנם אנשים שסובלים מדלקת פרקים ומחלות שונות הגורמת לגוף לתקןף את הסחוס ואת העצם. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית