כאב בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/01/2010 | 19:28 | מאת: אייל

אני בן 38. משחק קטרגל מזה כ-10 שנים במסגרת ליגה למקומות עבודה. לראשונה לפני כשבוע החלו לי כאבים בברך ימין. תחילה רק בכיפוף מלא של הברך, אולם כל יום מאז חלה החמרה והכאב מקרין לי לשריר שמעל לברך, ולפנים הברך (הצד השמאלי של ברך ימין). עד כדי כך שעליה במדרגות מכאיבה לי. 1. מאחר ולא זכור לי ארוע מסויים שהוביל לכאב הזה - האם זו אינדיקציה למתיחה או לדלקת ? 2. האם משחה כלשהי או כדורים אנטי דלקתיים יכולים לסייע ? 3. האם כדאי להבדק עאל אורטופד מומחה לברכיים ? אם כן - אשמח להמלצה באיזור חיפה (אני חבר קופ"ח מכבי).

שלום אייל, ממליץ לפנות לאורטופד ייתכן ואתה סובל מקרע ברצועה או במינסקוס. קשה מאד לתת עצה ללא בדיקה בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית