כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

28/12/2009 | 14:09 | מאת: נעמה

שלום. עד עכשיו ברוך השם הכל היה בסדר, אך לאחרונה הבחנתי בכך שלאחר שאני עושה הליכה של כשעה בערך, יש לי קושי להתרומם מכסא למשל, וגם אם אנייושבת על הברכיים ברצפה, יש לי קושי לקום, זה לא כמו פעם. ברצוני לדעת האם יש אוכל מסויים שאני צריכה לקחת כדי לחזק את הסחוס, וממה זה נובע, והאם יש טיפול חליפי? אודה על תגובה. בכבוד . נעמה

שלום נעמה, לפי הבנתי מזון לא יעזור לבנות את הסחוס לפי תאורך ישנה בעיה יותר מורכבת שצריכה טיפול יותר ממזון, ממליץ לפנות למרפאתנו על מנת שנוכל לכוון אותך בסוג הטיפול בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית