זריקות בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/12/2009 | 17:57 | מאת: sari

שלום לך דר' לאימי יש בעיות בברכים רגליה נפוחות לכן היא פנתה לדר' מרדכי ויגלר בקופת חולים מאוחדת והוא הזריק לה SYMVISC כ-3 זריקות זה לא עזר לכן פנתה לרופא אחר בשם דר' שריקי אשר נמצא בבני ברק הוא הסתכל על בריכה וטען שהוא לא מבין איך היא מתפקדת עם ברכים נפוחות כל כך ולכן יעץ לה שוב כ-3 זריקות בשם "סימויסק" לברכיים אשר מאחות את הסחוס אני רוציתי לדעת מה תפקיד הזריקות הללו מכיוון שהם נורא יקרות כ-1800 ש"ח והאם הם יכלו לעזור לה? האם יש טיפול אחר ? האם הרגליים של אמא תמיד ישארו נפוחות? רציתי להוסיף ולומר שאמא חולת סכרת אשר מזריקה אינסולין + בעית לחץ דם גבוה כמובן. אני מאוד אודה אם תוכל לכוון אותי כדי לעזור לאימי .....

שלום שרי, זריקות בדרך כלל לא פותרות את הנפיחות בברכיים, הברכיים נפחות מעידות על דלקת או על נוזלים בברך שנגרמים כתוצאה מלחץ על מפרק הברך מסיבות שונות. לצערי מאד קשה לתת יעוץ לפני שנבדוק פיזית וצילומים על מנת שנדע מה קורה בגופה של אמך. בברכה אלי

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית