שחיקת סחוס בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/08/2006 | 23:14 | מאת: ר

יש לי בעיית כאבי ברכיים קשים עקב שחיקת סחוס לפי אבחנת האורטופד (ללא צילום רנטגן שלטענתו הבעיה ברורה והצילום מיותר מיותר), האם אפשר לקבל מידע מפורט יותר על שיטת הטיפול ב-CRT, והאם ניתן לקבל את היעוץ שלכם ללא אותו צילום רנטגן (יש לי תוצאות של מיפוי עצמות ושם רואים בבירור כי יש דלקת בשתי הברכיים מהצד הפנימי או כדיבריהם "שינויים אוסטאוארטריטים עם נזק ל- MM"

אפשר להבחן חוסר סחוס בברכיים ללא צילום. אך עדיף לראות צילום רנטגן פשוט. ניתן להכנס לאתר שלנו ולקבל תיאור יותר מפורט של שיטת הטיפול שלנו.

20/08/2006 | 14:19 | מאת: יוסף

מר נחום היקר. כדאי שתכתוב: "אפש לאבחן " ןלא אפשר להבחן. זה פשוט לא מקצועי, ואתה נראה מטפל מוסמך עם דיפלומה מגרמניה, תודה , יוסף

03/12/2007 | 21:54 | מאת: ש

אמי בת 64, סובלת מזה כ-3 חודשים מכאבים בברך שמאל. עם הזמן הברך התנפחה מאד. בתחילה סברו כי המדובר בדלקת והיא קיבלה כדורים בהתאם, שלא הועילו. לאחר צילום התברר שישנה שחיקת סחוס גבוהה בברך. בשלב זה היא קיבלה כדורים - arcoxia ו - tramal. האם הכדורים עשויים לפתור את הבעיה או שיהיה צורך בניתוח? (הרופא העלה את האפשרות הזו).

24/01/2011 | 21:32 | מאת: דוד צ

מה זה שינויים אוסטאוארטריטים ??

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית