תיפול באוסטאופיטים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/10/2009 | 18:28 | מאת: לינה

שלום, העם קיים טיפול בעזרת לייזר להורדת אוסטאופיטים בברך ולאן צריך לפנות בשביל קבלת מידע. תודה על תשובתכם. לינה

שלום לינה, osteophyte בליטת עצם שמופיעה באזורים של ניוון או הרס של סחוס בקרבת מפרקים או דיסקים בין-חולייתיים. יצירת אוסטאופיטים מעידה על דלקת מפרקים ניוונית (אוסטאוארתריטיס). בשיטת CRT ניתן לטפל בבעיות של ניוון עוד מידע.. WWW.CRT.CO.IL

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית