מים בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

21/09/2009 | 14:03 | מאת: רחל

שלןם! הייתי בבדיקה אצל רופא אורטופד הוא אמר לי שיש לי מים בברך שאלתי היא: מה הטיפול ו באיזו דרך מוצאים את זה האם זה כואב?האם זה ניתוח בהערכה ותודה רבה רחל

רחל שלום, מים בברך ניתן להוציא בעזרת שאיבה ע"י מזרק טיפול זה נעשה ע"י רופא, שיטה נוספת ע"י עיסויי מיוחד הנקרא עיסוי לימפטי, אפשרות נוספת בעזרתת חבישת עלי כרוב במהלך השינה. חשוב יותר למצוא את מקור הסיבה להיווצרות המים בברך וטיפול נכון. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית