בעייה בעצמות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/08/2009 | 09:29 | מאת: עופר מרדכי

אובחנתי כסובל מאוסטארטיטיס ומאוסטופורוזיס בזמן האחרון משנת 2007 אני עופר סידרה של שיפוצים בברכיים עקב נזקים לרצועות ובשתי כפות הרגליים שחזור של כפות הרגליים מאחר ומונח הרגל השתנתה האם יש קשר בין הכול האם כול זה קשור אחד לשני ומה דרכי הטיפול חוץ מהכדורים ארט 50 וגגלוקסין

שלום עופר, ישנם אין ספור פתרונות לבעיות של דלקות פרקים ודלול העצם הטיפול הראשוני מחייב שינוי תזונתי, הורדה במשקל, אורך חיים בריא, טיפול כירופרקטי עדין ועיסויים שונים בנוסף ישנה טכנולגיה חדשנית המשקמת את תאי הגוף, בברכה אלי נחום

08/08/2009 | 15:08 | מאת: עופרמרדכי

האם זה קשור הבעייה במפרקים לקריסת הרגליים שהצריכה שיחזור

שלום עופר, קשה לומר לפני שאדע יותר פרטים ולפני שהערוך בדיקה מקיפה, בדרך כלל שיש חוסר איזון במפרקים ובשלד נגרם עומס על המפרקים הגורמים לכאבים ושחיקה מוגברת, סוד הבריאות של המפרקים קשור באיזון השלד. שבוע טוב אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית