ניתוח חוזר לשיחזור צולבת

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

07/05/2009 | 17:09 | מאת: רות

שלום רב, עברתי בדצמ' האחרון ניתוח לשיחזור ACL ועד היום הברך כואבת ומוגבלת, אני מסתייעת בקביים והומלץ לי על ניתוח חוזר כיוון שהתגלתה לי צלקת פנימית. האם אין ברירה אלא לעבור ניתוח חוזר?

שלום רות, לפעמים אין ברירה וחייבים לעבור ניתוח, אני ממליץ לך לנסות טיפולים משמרים לפני שעוברים ניתוח נוסף, בשיטת CRT מטפלים בשחיזור הרצועה ללא ניתוח באמצעות מכשיר המחדש את פעולת התאים. בברכה אלי נחום

11/05/2009 | 10:06 | מאת: רות

תודה על המענה המהיר, אנא הסבר לי מהו הטיפול בשיטת CRT וכיצד ניתן לקבל אותו. תודה.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית