כאבי צוואר

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/06/2006 | 15:02 | מאת: יעלי

אני בת 38 וסובלת מזה זמן מה מכאבים בצוואר שגורמים לי לדעתי, גם לכאבי ראש. אין לי מושג ממה זה נובע ורציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי והאם הטיפול בשיטה שלכם מתאים לי. בברכה, יעלי

שלום יעלי. כאבי ראש יכולים לנבוע ממספר גורמים לדוגמא: תזונה לקוייה, אי זרימת דם תקינה, שתייה מעוטה, אלרגיות למזון ותרופות, רעלים בגוף וכו: חוליות צוואריות יכולות בהחלט לגרום לכאבי ראש ואף מיגרנה מיכוון שיש הצרות של כלי דם.חשוב לאבחן במדוייק את הסיבה. בדרך כלל שהסיבה לכאב הראש נובעת מחולייה צווארית נתן בכירופרקטיקה עדינה לטפל בבעייה ביעילות בתוך מספר קטן יחסית של טיפולים. במידה והבעייה נוצרת מהיצרות של כלי דם יש ברשותנו מכשיר רפואי המסוגל לטפל ביעילות בבעייתך.

25/06/2006 | 02:09 | מאת: אלישבע

גם אני סובלת מכאבי צוואר שהסיבה להם באה מתאונה שעברתי ולא התייחסתי להשלכות שלה, אלא רק לאחר כמה חודשים כשהתחלתי להרגיש כאבי ראש שמקורם בצוואר כנראה.שאלתי היא האם הטיפולים הממולצים על ידך מוכרים ע"י קופ"ח וממומנים על ידה, למי עלי לפנות על מנת לקבל טיפול, אליך או אל הקופה. האמת, לא הבנתי אם אתה שייך לקופה ומדבר מטעמה או מטפל באופן פרטי. אשמח לקבל עדכון.

26/06/2006 | 10:47 | מאת: ירון

חשוב לציין כי אקופונקטורה איננה פחות יעילה מכירופרקטיקה בבעיות צואר ובטוחה יותר למטופל . כמו כן הוכח יעילות אקופונקטורה בכאבי ראש

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית