טריגר פינגר

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/06/2006 | 14:15 | מאת: ר. נ.

אני סובלת כבר דיי הרבה זמן מטריגר פינגר, הרופא המליץ לי על ניתוח, האם באמצעות השיטה שלכם אוכל להמנע מניתוח ובתוך כמה זמן ניתן (אם בכלל) לפתור את הבעייה.

בשיטת CRT ניתן לטפל ביעילות בטריגר פינגר, סיבה נוספת לטריגר פינגר קשורה לחוליות הגב העליונות. מהנסיון שלנו אפשר להימנע מניתוח תוך מספר קצר של טיפולים.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית