בעיית סחוס וסדק בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

08/10/2008 | 13:51 | מאת: אבי

שלום רב אמי סובלת מזה שנים מכאבים בברך עקב סדק בברך ובעיית סחוס היא סובלת מבעיית סוכר בגלל זה גם לא ניתן לנתח אותה היא מטופלת אך ורק ע"י כדורים נגד כאבים שגם הם כבר ולא משפיעים עליה מדובר באישה מבוגרת שסובלת מזה שנים אבקש את חוות דעתכם

שלום אבי, כיום ניתן לשקם ולבנות את הסחוס מחדש ע"י שיטת CRT אשמח באם תישלח לי צילום רנטגן בעמידה של אימך ואשלח לך חוות דעת. הטיפול מתאים גם למבוגרים ולחולי סכרת. בברכה אלי נחום www.crt.co.il

11/01/2009 | 14:52 | מאת: דנה

לחברתי גילו שיש לה בעיה בסחוס מאחר ויש לה חוסר בצורה גבוה . איך ניתן להחזיר את הסחוס אם שה בכדורים ו/או בתזונה נכונה. אבקש תשובתכם . תודה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית