שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/06/2006 | 11:04 | מאת: דליה

קודם כל ברכות לפורום החדש ובהצלחה. אני בת 52 וסובלת שנים מבעייה של שחיקת סחוס בברך ימין. ניסיתי לקחת תוספים שונים,פיזיוטרפיה ודיקור סיני אך ללא הועיל. אשמח לדעת האם השיטה שלכם יכולה לעזור לי. תודה רבה.

דליה שלום. תודה רבה לך על הברכות. השיטה שלנו יכולה לעזור לך .כמובן שקשה לענות ב100% לשאלתך מיכוון שאני לא ממש יודע מה מצב הברכיים ומה דרגת השחיקה ? והאם יש סיבות נוספות לשחיקה {ראי מאמר) אשמח באם תפרטי יותר.

דליה שלום. בשיטת CRT ניתן לשקם ולחדש סחוסים ללא ניתוח.ראי אתר www.crt.co.il

16/08/2006 | 11:40 | מאת: ב

כאן מתחילות ההבטחות. בואו נראה מה עוד עושה השיטה. היא מכינה קפה ומקפלת כביסה? אלי נחום- חוץ מהשתלמויות כל חודש בשיטת CRT בגרמיניה, מה אתה מבין בבריאות של המפרקים? למדת רפואה? אתה יודע ממה עשוי סחוס? איך נוצר ואיך נשחק? חוץ מהמאמר הזה שאתם מתים עליו.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית