הודעות מנהל הפורום

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

אנו מברכים את צוות האתר ואת הגולשים עם פתיחת הפורום ומבטיחים לענות על כל שאלה בזמן סביר ולשביעות רצון הגולשים. בפורום זה נשמח לענות על כל שאלה בנושא: פריצת דיסק, כאבי גב, שלד, צוואר , מפרקים,ירך ,ברכיים, תסמונת התעלה הקרפאלית, טריגר פינגר, דורבן, טניס אלבו, שחיקת סחוסים, דלקות מפרקים, כירופרקטיקה עדינה, כאבים אקוטיים וכרוניים, בעיות יציבה, בעיות בשורש כף היד ועוד... שיטת CRT מטפלת באמצעות מכשיר ייחודי וחדשני מגרמניה בכל הבעיות האורתופדיות הנ"ל ובעוד מספר בעיות ומצבים רפואיים שאינם אורתופדיים.

01/08/2006 | 23:05 | מאת: ענת

האם אתם מטפלים באיזור חיפה?

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית