כאב מתגבר במפרק הירך ובמפשעה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/04/2008 | 19:17 | מאת: נרקיס

אני סובלת מזה מספר חודשים מכאב בירך שמאל, ובשבועיים האחרונים הופיע מעין לחץ גם במפשעות. הרופא איבחן דלקת ברקמות הרכות של הירך, אך עד כה פיזיותרפיה, כדורים נוגדי דלקת ושתי זריקות קורטיזון לירך לא פתרו את הבעיה, ונראה שהיא אף מחמירה. מה עוד ניתן לעשות??

02/04/2008 | 17:53 | מאת: שלמה

לנרקיס אם הבעייה היא אכן בשריר רוב הסיכויים שהבעיה תיפתר עם הזמן.אך עם הבעייה נובעת מהמפרק הירך או הקרנה מעמוד השידרה התחתון זה יותר מסובך אך בעזרת התעמלות מתאימה ניתן לחיות עם זה טוב.

02/04/2008 | 23:04 | מאת: נרקיס

מה זאת אומרת "התעמלות מתאימה" ו"לחיות עם זה טוב"?? הרופא טוען שזאת בעיה של דלקת ברקמות הרכות של המפרק. האם אפשר להגיע לריפוי מלא של זה?

07/04/2008 | 23:54 | מאת: אלי נחום

שלום נרקיס, תנסי טיפול אצל כירופרקט ייתכן ואת סובלת מבעיה של חוסר איזון בגוף ובחוליות הגבץ בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית