תופעות לואי מכדור קטאפלם 50 מ"ג

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/03/2008 | 07:38 | מאת: אור

אני לקחתי 10 כדורים מסוג זה לפי המלצת הרופא האורטופד. בימים האחרונים התחילו לי כאבי בטן ובחילות וכן סימנים של אסטמה שסבלתי בה בעבר. נשימה קשה שיעול מדי פעם וקול שנשמע לא טוב. יש לי לקחת עוד 10 כדורים, גם הכאב בברך לא עבר עדיין. האם התופעות לואי שהזכרתי אותם הם תופעות "נורמטיביות" והאם כדאי להמשיך לקחת את הכדורים?? תודה לתשובת המומחה אור

לאור שלום, אני אישית לא בעד כדורים, ידוע שלכדורים הכימיים יש תופעות לוואי. לגבי יעוץ להמשך לקיחת הכדורים מעדיף שתפני לרופא המטפל. אשמח באם תשלחי לי את צילומי הרנטגן ואשמח לייעץ לך לגבי הברך. בברכה -אלי נחום- צוות CRT

13/05/2010 | 11:47 | מאת: אייל

כדור משכך כאבים - לקחתי אותו כתוצאה מדלקת בגיד המפרק עזר מעט - לא פתר את הבעייה גרם לכאבי בטן רציניים לא מומלץ

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית