פגיעת סחוס דרגה שניה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

24/03/2008 | 22:12 | מאת: אורן

דר שלום עברתי ניתוח לפני כשלושה שבועות בנוסף לניקוי ושטיפה של פליקה הובחן פגיעת סחוס בדרגה שניה. השאלה שלי היא האם זה מתאחה?מה ניתן לעשות עם פגיעה כזאת? האם אני ירגיש בכאבים בעקבות פגיעה זו? תודה אורן

אורן שלום קשה לדעת באם תיסבול בעתיד.ועוד יותר קשה לתת תושבה לפני שאבצע בדיקה פיזית מדוקדקת. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית