פציעה בברך שמאל

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/03/2008 | 05:51 | מאת: רן

שלום,לפני כשלושה שבועות התעוררה אצלי בעיה בברך שמאל לאחר תקופה של הליכות ממושכות בניו זילנד,באחד הטרקים עשיתי תנועה לא טובה עם הרגל שגרמה להשמע קליק וכאבי תופת בברך אך למרות שכאב לי כשהלכתי מאז הפציעה חשתי בשיפור מסויים ככל שעבר הזמן. אתמול בבוקר כשהתכופפתי חשתי כאב עז ביותר בברך שמאל ומאז אני לא יכול לישר אותה או ללכת.(נסיונות לישר אותה מלווים בכאבים). אני כרגע לא נמצא בארץ ולכן אשמח אם תוכל להמליץ לי מה לעשות והאם המצב שתיארתי מצריך חזרה מיידית לארץ לצורך טיפול. הלכתי לרופא פרטי והוא אמר שבלי MRI הוא לא יכול להגיד יותר מדי וגם הMRI לא יעזור לבדו ללא ניתוח אם יידרש. תודה רן

שלום רן, מצטער על התשובה המאוחרת, ממליץ על חבישה של הרגל ולהשתדל לא לאמץ יתר על המידה. ממליץ בשובך לארץ לגשת לרופא על מנת שיאבחן את הבעייה. נשמח לעזור. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית