דלקת פרקים?

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/02/2008 | 08:53 | מאת: סמדר

אמי בת 78 וסובלת מיתר לחץ דם, בריחת סידן, שמטופלים ע"י כדורים, וכן עברה ניתוח תירואיד להסרת בלוטת התריס עקב גידול ממאיר. בזמן האחרון היא מתלוננת על אצבעות הידיים, שכואבות לה, קשה לה להרים סיר לבשול ונראה שבאזור המפרקים האצבעות מעוותות . מאתמול פתאום גם הברך מאוד כואבת לה. היא בקושי הולכת, צולעת וסובלת מכאבים. מה יכולה להיות הסיבה? האם צריך לבדוק דלקת פרקים? היא נמצאת בטפול עקב אצבעות הידיים של פראפין (שלא עזר במאומה) ועכשיו חשמל. אבל אין שנוי. אודה לך אם תוכל לעזור לנסות לחפש את הסיבה, ומה לעשות?

שלום סמדר, נראה שאימך סובלת מדלקת פרקים. אצבעות ידיים כואבות וחולשה בידיים הן סימן לדלקת הנוצרת בגידים ובעיות בפרק שורש כף היד או בעיות בחוליות הצוואר. יש אין סוף בעיות לכאבי ברכיים החל מדלקת , שחיקת סחוסים מפרקים לא מאוזנים ובעיות של חוליות הגב. יש אין סוף סיבות ופתרונות לבעיות שיש לאימך קשה לתת עצה כללית ללא בדיקה אישית ומצבה הרפואי. את יכולה לקרוא על הפתרונות והסיבות באתרנו: www.crt.co.il בברכה צוות CRT

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית