כאב בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

12/02/2008 | 13:21 | מאת: צביקה

שלום דוקטור ישלי שאלה לפני חודש יש לי כאב חד בברך ביצעתי מפוי עצמות ספקט הממצאים קימת קליטה מוגברת דיפוזית בפרק הברך הימנית בולטת מוקדית בלטרל פמור קונדיל קידמי מימין(נזק אוסטאוכונדרלי) נשלחתי ליעוץ נוסף אצל דוקטור יפתח בר שאלתי האם לפי דעתך אצטרך ניתוח אני מבצע טיפולי פיוזיוטרפיה וחסר לי15 מעלות לישור אשמח לשמוע את דעתך

12/02/2008 | 15:22 | מאת: דוקטור

את כל זה תשאל את הדוקטור האורתופד יפתח בר ולא "מרפאים" ברפואה משלימה

שלום צביקה, קשה ליעץ במקרה שלך לפני שנערוך בדיקה מדוקדקתבברך, אשמח לדעת כתוצאה ממה נגרם הכאב? בברכה אלי נחום

12/02/2008 | 20:34 | מאת: צביקה

לדןקטור שלום הכאב נגרם כתוצאה מישיבה במצב מזרחי ואז שניסתי להתרוממם חשתי בכאב חד מאוד

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית