הרדמות בשתי אצבעות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

01/12/2007 | 22:16 | מאת: ליאור

שלום, בתקופה האחרונה מידי פעם "נרדמות" לי שתי אצבעות - הזרת והאצבע שלידה (לא זכור לי איך קוראים לה) לפעמים ביד אחת ולפעמים בשתי הידיים. אני לא יודעת אם זה קשור אבל הידיים שלי תמיד קרות ויש להן רעד קל שמתגבר מאד אחרי שאני סוחבת משהו. האם זה משהו שדורש בירור?

שלום ליאור, ישנם סיבות רבות לתלונות שציינת החל מדלקות בגידים, זרימת דם, לחץ בעצב, מפרקים ובעיות בחוליות הצוואריות וההעליונות. רצוי לפנות לבירור.. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית