כאבים בברכיים -קרע ברצועה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

09/11/2007 | 21:52 | מאת: גלדיס

יש לי קרע ברצועה - מינוקס, איזה טיפול ניתן לקבל מלבד ניתוח. אני בת 70 לפני כמה שנים התחילו הכאבים, וזה החמיר ואני מפחדת מניתוחים.

שלום גלדיס. על מנת לתת לך תשובה מדוייקת חשוב לקבל יותר פרטים .. אם הרצועה קרועה לגמרי אין אנו יכולים לעזור ובמקרה שהרצועה קרועה במקצתה ניתן לעזור ולמנוע ניתוח.. בברכה אלי נחום

28/12/2007 | 00:04 | מאת: יונה

לצערי נראה שאין מה לעשות אני גם במצב כזה כבר שלוש שנים ואני בת חמישים בלבדאני נמצאת בטיפול אצל דר מעולה מומחה ברכיים וגם לי יש קריעה במיניסקוס תהיי בריאה

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית