חולשה בברכיים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

25/10/2007 | 19:36 | מאת: שולי

מזה זמן רב יש לי קושי לעלות במדרגות. בימים האחרונים יש לי חולשה בברכיים וקושי לעמוד כאב עמום. במנוחה אין לי כאבים. עד שיגיע התור שלי לאורטופד עוד שבועיים שמתי גרב אלסטית. האם לדעתך זה נובע משחיקת סחוס.והאם יש לך המלצה לדרך טיפול עד שאגיע לאורטופד. תודה מחכה לתשובתך.

שלום שולי, לצערי האורטפד לא יציע לך פתרון קסמים לבעייתך מיכוון שהרופא בדרך כלל מציע משכחי כאבים לבעיות ברכיים או זריקות או ניתוח. חשוב לטפל בבעיות כבר מההתחלה של הכאב וולא להמתין עד שמגיעים לרופא. קושי בעלייה במדרגות בדרך כלל נובעת או משחיקת סחוס או בייה מכנית או דלקתית של המפרק. ממליץ לך לקרוא על שיטת CRT לטיפול ברכיים רוב המטופלים שעברו טיפול בשיטת CRT חזרו לתפקוד רגיל וחסכו ניתוחים מיותרים. www.crt.co.il בברכה אלי נחום-כירופרקט

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית