שרירי ירך וברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

17/05/2007 | 10:14 | מאת: דני

שלום, אשמח אם תוכל לכתוב לי אילו תרגילים מחזקים את שרירי הירך, ואת השרירים באזור הברך בעיקר. והאם ריצה של משקולות של קילו על הרגליים, תעשה את העבודה? תודה על הקריאה, דני

לגבי הריצה כדאי שתתיעץ עם מומחה לכושר גופני ובעניין התרגילים אני מצרף לך קישור מתאים. (אינני יכול לייעץ לך כיוון שאינני מכיר אותך ואת המגבלות הגופניות שלך ומצבך הבריאותי) במקרים מסוימים שהמפרקים אינם במקום דווקא מומלץ שלא לרוץ ולגרום לשחיקת סחוס מואצת במפרקים. בהצלחה. www.ynet.co.il/Ext/App/TalkBack/CdaViewOpenTalkBack/0,11382,L-2854023,00.html - 52k אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית