שחיקת סחוס וקרע במינסקוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

18/10/2016 | 22:37 | מאת: מורן ארזי

שלום מכיוון שיש לי תור לרופא מומחה רק בחודש פברואר אשמח להתייעץ פה יש לי שחיקת סחוס וגם קרע קטן במינסקוס זה לאחר בדיקת mri השאלה שלי אם מותר לי לעשות הליכות (לא ריצות) ואני גם רשומה לסטודיו סי ספורט לנשים והולכת לזומבה לא עושה את הקפיצות האם כדאי לי להפסיק לגמרי או שזה בסדר? תודה מראש

שלום מורן. לשאלתך האם אפשר להמשיך לעשות ספורט שיש שחיקת סחוס וקרע במינסקוס. הכל תלוי ברמת השחיקה ובגודל הקרע. עד שלא עושים צילומים ורואים מה מצב השחיקה לא ניתן לדעת ולהעניק לך תשובה. לדעתי את צריכה להבחין האם לאחר האימון או במהלך האימון את חשה כאבים. אם התשובה היא כן רצוי להמתין ןלהתייעץ עם המומחה. הכל מקרה אפשר לאמן את הגוף בתרגילים הגורמים לחזוק השרירים ולא לשחיקה. יש להתייעץ אם מומחה בהצלחה אלי ניום כירופרקט

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית