טיפול בנושא ראשוני בשחיקת סחוס בברך

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

30/03/2016 | 17:42 | מאת: דליה

לעיתים ממליצים רופאים על הליך של שחזור סחוס בו נלקחת דגימת סחוס ונשלחת למעבדה. תאי סחוס מהדגימה, משמשים ליצירת משתל ביולוגי המיועד לכסות את מידת הנזק וליצור סחוס דומה לרקמה הטבעית של המפרק. עד איזה גיל עושים זאת? עם אילו בדיקות/צילומים צריך להגיע למומחה ע"מ לקבל טיפול כזה? תודה דליה

שלום דליה, לא בטוח האם השיטה שהזכרת נעשית בארץ. ידוע לי שטיפול כזה לא מתאים לכולם והוא מצרך שיקום ארוך ועליות כספיות, אשמח באם תפני אותי למידע נוסף, בשיטת CRT ניתן באמצעות מכשיר מגרמניה לגרום לשפעול תאי הסחום באמאעות מגשיר האורלון C ניתן לקרוא על שיטת CRT WWW.CRT.CO.IL בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית