שחיקת סחוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

17/02/2016 | 19:30 | מאת: דודי

עשיתי ניתוח hto לפני שנתיים בגלל שחיקת סחוס וציר של הרגל לא ישר ולחלק את העומס של הברך הוצאתי את הפלטינה לפני שבוע האם אני ירגיש שינוי יש לי תפרים האם זה הסיבה שכואבת לי הברך אני מרגיש דקירות בברך אולי היא נפוחה

שלום דודי מאוד קשה לענות לשאלתך ללא בדיקה פיזית וללא נתונים מדוייקים. מומלץ לפנןץ לרופא המטפל ולהתייעץ בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית