ברכיי בצורת ווארוס

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

13/12/2015 | 21:18 | מאת: איה

שלום. אבא שלי בן 78, בריא בד'כ סובל מכאבים בברכיים בחצי שנה אחרונה כאב בקימה מישיבה צעדים ראשונים מאד כואבים עם ש'מ לקוי, מתהלך כמו ברווז רגליים שלו בצורת o. עבד עבודה פיזית עד לגיל 75. מה אפשר להציע לו מבחינת טיפול, במטרה להקל עליו בהליכה ?? תודה מראש איה

שלום איה, על מנת לייעץ לגבי הקלה לכאבי הברכיים של אביך אצתרך לעשות בדיקה פיזית מקיפה על מנת לראות במה מדובר ואת סיבת הכאבים. מאוד קשה לתת עזרא ויעוץ מעל דפי האינטרנט בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית