"פיקות פוזלות

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

16/09/2015 | 21:15 | מאת: עמית

היי, כבר מזה שלוש שנים שאני סובלת מכאבים בברכיים בזמן ריצה, האורטופד אמר שיש לי פיקות פוזלות וצריך לחזק את שריר הארבע ראשי. הכאבים אינם עוברים בזמן ריצה, ואני רצה למרות הכאב, האם להפסיק לרוץ האם להמשיך ומה אפשר לעשות בנושא, ובכללי האם אפשר לקבל עצות לגבי פיקות פוזלות?

הי עמית, רצוי לא לרוץ אם יש כאבים אחרי הריצה, כדי לא לשחוק את הברכיים ולגרום לנזק בלתי הפיך, ישנם שיטת טיפול בקניזיו טייפינג שיכולה לעזור לייצב את הפיקה, מעבר לכך ישנם סיבות רבות לכאבי ברכיים ויש דרך לטפל בברכיים כואבות את יכולה לקרוא על שיטת CRT WWW.CRT.CO.IL בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית