כאב בברך השמאלית כ-6 חודשים (אולי דלקת בפיקה)

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

04/07/2015 | 12:39 | מאת: ירון תל אביב

שלום לכולם, אני סובל מכאבים במשך כבר 6 חודשים בערך בברך שמאל. הייתי מתאמן בחדר כושר באופן סדיר, רצתי בממוצע 3-4 פעמים בשבוע (5 קמ') , מניח שמכאן החלה הבעיה. ביצעתי MRI ומיפוי עצמות. נטלתי לא באופן סדיר כדור "ארקוקסיה" כרגע נוטל כדורי כורכום של אלטמן על דעת עצמי (אורתופד לא שלל). האורתופד שלי (מומחה לפציעות ספורט) הפנה אותי למרפאת ברך באיכילוב לייעוץ, כי אובד עצות. * MRI יצא תקין * במיפוי עצמות שביצעתי בחודש מרץ הממצאים היו: "הדגשה קלה בקליטה באזור הטוברוזיטי של הטיביה בשני הברכיים, יכול להתאים לתהליך דלקתי או נזק מאמץ. הדגשה קלה בקליטה באזור האחורי של הקלקנאוס בכף רגל ימין. יכול להתאים לתהליך דלקתי או נזק מאמץ. אין לראות ממצאים חיוביים נוספים בעצמות השלד." לפני שבועיים הלכתי לאורתופד מומחה ברכיים אחר והוא אבחן לי דלקת בפיקה. התחלתי פיזיותרפיה עם אולטרסאונד ומתחיל ליטול שוב "ארקוקסיה" , הפעם באופן סדיר. מה מציעים? דעות? רפואה משלימה תעזור? זריקה? אודה לעזרה, אני אובד עצות כבר :/ תודה מראש, ירון

14/07/2015 | 16:44 | מאת: אלכס ס.

שלום ירון, אם לא עברתה פגיעה של ברך שמאל, כדי לך לבדוק מצב של גב התחתון (חוליה L-3). היו לי כאבים מאוד חזקים בשתי ברכיים. מה שעזר לי - זה שימוש במיטות לעיסוי תרמי שאפשר לקבל במרכזי חברה Vital Rays. אחד כזה שאני ביקרתי נמצא ברחובות רח' טלר 30. דרך אגב, 5 טיפולים הראשונים הם נותנים בתור התנסות ללא תשלום.

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית