כאב בריצה בחלק הקדמי של הרגליים

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/04/2015 | 12:59 | מאת: אביב

שלום אני בתחילת הדרך של אימוני ריצה. גבר בריא בן 30. לאחר כשתי דקות של ריצה יש לי כאבים בחלק הקדמי של הרגליים, כעשרה סנטימטרים מתחת לברך. הכאב הוא בשתי הרגליים. אפשר לומר מה מקור הבעיה וכיצד מטפלים? אילו שרירים לחזק? באיזה סגנון לרוץ? על מרכז הרגל או על הכרית הקדמית של כף הרגל? תודה רבה מראש!

שלום אביב, מאוד קשה להעניק לך תשובה מדוייקת לסיבת הכאבים ברגליים שציינת, מיכון שיש אין סיבות לכאב ועד שלא עורכים איבחון מקיף אי אפשר לדעת את הסיבות לכאב, בברכה אלי נחום-

מנהל פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית